POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

DSC_7082

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ce informații colectăm? Noi colectăm informații de la dvs. atunci când plasați o comandă sau efectuați o fracție din plata serviciului, astfel rezervând servicii viitoare. Atunci când comandați sau va înregistrați pe site, după caz, vi se poate solicita să introduceți numele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon sau informațiile bancare. Cu toate acestea, puteți vizita site-ul și în mod anonim.

La ce sunt utile informațiile dvs.? Orice informație colectată poate fi utilizată pentru a procesa tranzacțiile bancare. Informațiile dvs., publice sau private, nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricarei alte companii, din orice motiv, fără consimțământul dvs., altfel decât în ​​scopul explicit de a livra produsul sau serviciul achiziționat.

Cum protejăm informațiile dvs.? Sunt implementate o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dvs. personale atunci când plasați o comandă. După o tranzacție, informațiile dvs. personale (carduri de credit, CNP, informații financiare etc.) nu vor fi stocate pe serverele noastre.

Informații sunt dezvaluite unor părți externe? Nu acestea nu sunt vândute, comercializate sau transferate în alt mod părților externe. Cu toate acestea, informațiile despre vizitatori care nu pot fi identificate personal pot fi furnizate altor părți pentru comercializare, publicitate sau alte utilizări.

Politica de confidențialitate online – această politică de confidențialitate online se aplică numai informațiilor colectate prin site-ul nostru nu și informațiilor colectate offline.

Consimțământul dvs. – Utilizând site-ul nostru sunteți de acord cu politica de confidențialitate a acestui site web.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Dacă decidem să ne schimbăm politica de confidențialitate, vom posta aceste modificări pe această pagină.

Advertisements