TARIF SEDINTE FOTO

DSC_0002

Rezervarea serviciilor se realizează prin efectuarea primei plăți egală cu 1/3 din totalul pachet. Ședințele Foto pentru evenimente, cuplu, etc. necesită plata integrală în avans pentru a rezerva o dată și nu le rezerv pe o perioadă mai mare de 60 de zile.

POLITICA DE RETUR/RAMBURS.

Nu există ramburs.

TARIFE

Tarifele sunt gândite să reflecte calitatea serviciului oferit, investiția continuă în echipamente performante și nivelul de complexitate al stilului.

Pachetul de baza Nuntă / Botez – 350 Euro

  • 8 ore de acoperire continuă a evenimentului
  • 1 Fotograf
  • fotografii nelimitat (de obicei sunt în medie 500-800 fotografii)
  • Retușarea imaginilor (IMAGE RETOUCHING)
  • Fotografii adiționale cu procesare artistică
  • Fotografiile de detaliu ( hi-resolution, fără watermark) incluse.

ADAUGĂ TIMP

Este ziua ta, vei dori să surprinzi toate momentele, este necesar un anumit timp pentru a le putea acoperi pe toate. Mai mult timp înseamnă, de cele mai multe ori, mai multe fotografii și un program mai puțin aglomerat și grăbit.

Tarif/ora – 50 Euro

ȘEDINȚE FOTO: logodnă, cuplu, portret, trash the dress, editorial, business, etc.

La ce vei folosi pozele? Fiecare ne dorim să avem poze în care să ne placă cum arătăm, însă la ce anume urmează să le utilizăm? Acest aspect este foarte important în alegerea atât a fotografului cât și a locației, luminii etc.

Tarife în funcție de complexitatea ședinței foto: 150 – 500 EURO (2h-24h)

Pentru detalii nu ezitați să mă contactați! d.a.photos@outlook.com

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ DIANA A. NU POATE ACOPERI / REZERVA EVENIMENTUL NOSTRU?

Dacă data este deja rezervată, sau pachetul de bază de nuntă este prea costisitor, o variantă alternativă ar fi o ședință foto POVESTE

PREȚ – ȘEDINȚE FOTO POVESTE – 150 € / 4 h

Vrei să faci o ședință foto de logodnă de exemplu, avem deja ședința foto programată? Ai găsit acest site după finalizarea evenimentului, încă poți avea fotografii care să comemoreze momentele importante și unice. Aceasta este o ocazie să mergi în locurile în care în ziua nunții/evenimentului nu ai fi avut timp să mergi, să porți ținute diferite. Putem decide împreună vestimentația, locația și intervalul orar. De asemenea este o bună ocazie pentru a călătorii în locuri dragi vouă. Ca la toate ședințele foto și pentru aceasta este necesară rezervarea în avans a serviciului.

ACEASTĂ SESIUNE FOTO INCLUDE DOAR CUPLUL, PERSOANA PRINCIPALĂ, NU ȘI FAMILIA, PRIETENII, COLEGII ETC.

CE ALTCEVA MAI TREBUIE SĂ ȘTIM?

Sesiunile foto includ doar cuplul/ persoana principală/ subiectul fotografiat, nu este indicat ca alte persoane sa ne însoțească, fără prieteni, rude sau alte persoane care să înregistreze momentul (foto, video, sau orice alt mod). Singurele excepții fiind: Dacă sunt implicate animale de companie, pentru primele 15 -20 de minute, ulterior fiind conduse acasă de către o altă persoană, a doua este, după caz, șoferul sau persoana pe care voi o desemnați să ne ajute să ne deplasam.

Advertisements